I gang med en sundere livsstil

Du har allerede taget det første skridt…

til en sundere livsstil – nu er det min tur til at hjælpe dig videre!

Føler du, at du kunne have det bedre end du har det lige nu? Du vil gerne leve sundere, men mangler overskuddet? Tænker du, at familien har brug for et sundhedsboost? Savner du energien i hverdagen? Synes du at tøjet er blevet lige stramt nok?

Mit navn er Henrik Hoffmann og jeg er certificeret Kostvejleder! Jeg kan hjælpe dig med kostvejledning til blandt andet vægttab, et liv med flere sunde vaner som passer til dig.

Jeg støtter dig hele vejen…

Som kostvejleder er jeg uddannet i at vejlede dig i at træffe fornuftige valg når det handler om kost, jeg har fokus på der hvor du eller din familie er i livet og Jeres hverdag. For mig handler det ikke om, at vi skal vende dit liv 180 grader rundt i løbet af natten – det giver dig ikke succes. Min vejledning tager udgangspunkt i sund fornuft, de officielle kostråd med udgangspunkt dine behov så du ikke skal undvære noget i din dagligdag. Der er ikke noget som er forbudt – det handler om sund fornuft og de rigtige mængder – du vil opleve at denne indstilling fører til et varigt vægttab og en sundere livsstil.

Så er det din tur igen…

Jeg har base i Odense på Fyn, mine priser er baseret på vejledning i dit hjem bare du også bor på Fyn – du er selvfølgelig også velkommen hos mig. Hvis du ikke bor på Fyn, men tænker at jeg kan hjælpe dig, så tilbyder jeg også online vejledning via Skype – læs mere her. Du er velkommen til at sende mig en mail på kontakt@henrik-hoffmann.dk eller ringe til mig på telefon 93 30 03 03, hvis du har nogle spørgsmål til mig eller min vejledning.

Du kan læse mere om hvad jeg tilbyder her.