Kontakt & Samarbejde

Samarbejde og sponsorerede indlæg.

Mit navn er Henrik Hoffmann og det er mig, som står bag denne madblog, som ikke bare er en madblog – jeg tilbyder blandt andet personlig kostvejledning. Læs mere om hvem jeg er og hvad jeg på nuværende tidspunkt tilbyder.

Henrik-Hoffmann.dk har hver måned i gennemsnit 1500 besøgende, heraf 1200 unikke besøgende og mere end 1800 sidevisninger. Hertil kommer de mere end 2500 personer som følger mig på min facebookside og 600+ følgere på Instagram.

Mine primære læsere er kvinder, de tegner sig for næsten 86% og de sidste 14% er selvfølgelig mænd i alderen 25-34 år. De 2 største aldersgrupper for kvinder  er 25-34 år (ca. 28% af læserne) og alderen 45-54 år (ca. 23% af læserne). De 18-24 årige tegner sig for 14% af læserne og de 35-44 har en andel på 17% af mine læserne.

Kilde: Google Analytics i perioden 01.12.16-01.05.17

Jeg er altid interesseret i nye spændende samarbejdsaftaler, hvis aftalen eller produktet matcher min blog og den retning som jeg ønsker at den skal bevæge sig i. Jeg skal personligt kunne stå inde for det som jeg skriver om. Det handler om troværdighed både for mig og de virksomheder som kontakter mig, når jeg vælger at skrive om deres produkter. I mine indlæg gør jeg opmærksom på at der, er tale om et sponsoreret indlæg om indholdet, produkter jeg har anvendt eller oplevelser jeg har haft, såfremt der er tale om det ellers har jeg selv købt produktet. Alle indlæg er skrevet af mig personligt og jeg tager selv alle mine billeder.

Interesseret i at indgå et samarbejde? Så er du meget velkommen til at udfylde nedenstående formular eller sende mig en mail på kontakt@henrik-hoffmann.dk

Kontakt
Henrik Hoffmann
cvr.: 37273848

mail: kontakt@henrik-hoffmann.dk
web: www.henrik-hoffmann.dk
facebook: www.facebook.com/livretter
instagram: @henrikhoffmann