Nem wok med kylling og grønt – 520 kcal

wokkylling

Er du også til mad som kan tilberedes hurtigt? Det er jeg bestemt, men det må samtidig også gerne være sundt. Jeg synes grøntsagerne i butikkerne er begyndt at blive lidt kedelige, de mangler smag og da jeg igår var ude at handle med min kæreste var de fleste grøntsager fra udlandet.

Frosne grøntsager er mindst lige sunde som friske grøntsager, så vi har smidt frossen blomkål og broccoli i fryseren. Det kan bruges som det grønne tilbehør til din aftensmad, i tærter eller i wokretter. I går fandt jeg dog en pose i Lidl af deres eget mærke Green Grocer, Seasonal Mixed Vegetables Oriental style, som jeg tilsatte ekstra hvidkål til. Jeg stegte et par kyllingebryster i lidt karry og paprika og vendte det hele rundt til sidst. For en sikkerheds skyld kogte jeg tagliatelle ved siden af.

Da jeg skulle tage billedet, var det blevet for mørkt udenfor og det gav et underligt lys til billedet, derfor blev det et billede taget med min nye iPhone.

TIP: Hvis du undlader pastaen kan du spare ca. 300 kcal i nedenstående portion

wokkylling
Nemt og hurtigt – alt i en gryde…


Nem wok med kylling og grønt - 520 kcal
 
Forfatter: 
Næringsindhold
 • Portioner: 1 portion
 • Portionsstørrelse: 405 gram
 • Kalorier: 520
 • Fedt: 13 gram
 • Mættet fedt: 1.8 gram
 • Umættet fedt: 1.5 gram
 • Kulhydrater: 67 gram
 • Kostfibre: 1.6 gram
 • Protein: 30 gram
Opskriftstype: Aftensmad
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Ingredienser
 • 1 pose Mixed Vegetables, oriental style, Green Grocer's, Lidl
 • 80g Kylling, kød
 • 70g Hvidkål, rå
 • 80g Tagliatelle, Combino
Fremgangsmåde
 1. Steg de frosne grøntsager ved høj varme i 10-12 min.
 2. Snit hvidkål fint og steg i ca. 5 min ved høj varme og bland med de øvrige grøntsager
 3. Skær kylling i mindre strimler og steg dem med lidt karry og paprika
 4. Bland kyllingen med resten af grøntsagerne
 5. Kog pastaen efter anvisningen på posen.

Velbekomme 🙂

Følg mig på de sociale medier...

Skriv et svar