Om Henrik Hoffmann

Lidt om mig og bloggen

Jeg har siden 1986 hvor jeg gik 7. klasse haft stor interesse for mad. Jeg voksede op i en hel almindelig kernefamilie hvor aftensmaden oftest bestod af frikadeller, karbonader & flæskesteg. I skolen kom faget hjemkundskab på skemaet og jeg fik øjnene op for at der fandtes mere spændende mad end det jeg kendte fra min mor og far.

I dag er jeg i starten 40’erne har 3 dejlige børn og en super skøn kæreste som også har 3 børn.

Jeg sætter pris på god mad, og finder inspiration til vores mad bl.a. gennem bøger, madblade andre madblogs fra ind- og udland. Jeg elsker at rejse og jeg forsøger sammen med min kæreste at komme væk til andre storbyer i løbet af året. Sommeren bruger vi som regel i Italien, som jeg synes er et fantastisk land.

Jeg vil forsøge at blogge om sund, nemt og lækker mad – så jeg håber at give dig lidt ny inspiration til morgenmaden, aftensmaden, madpakken og det lille nemme mellemmåltid. Men husk at jeg har ikke en uddannelse indenfor madlavningens kunst, kun en stor interesse.

Jeg er certificeret kostvejleder fra Fitness Institute og tilbyder skræddersyede planer, uanset om du ønsker et vægttab eller vægtforøgelse. Læs mere her om mine planer.

Til daglig er jeg ansat i en større dansk virksomhed som projektleder og bruger derfor maden som mit pusterum fra dagligdagen og ”stresser” af ved lave maden, handle til den og selvfølgelig blogge om den.

Samarbejde med mig

Har du lyst til at kontakte mig omkring et eventuelt samarbejde, projekter eller invitationer, så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@henrik-hoffmann.dk
Jeg er altid åben over for et spændende samarbejde, det er altid sjovt at udforske og afprøve nye madvarer og produkter til den daglige husholdning.

Har du spørgsmål til enten bloggen eller mig, måske noget ris og ros – så er du ligeledes velkommen til at, sende mig en mail eller skrive en kommentar på bloggen.

Alle rettigheder til tekst og billeder på denne blog tilhører mig.
Så ønsker du at gøre brug af mine opskrifter eller billeder, så kontakt mig venligst.

Billeder på bloggen

Jeg tager selv alle billederne på bloggen primært med Nikon D500 og nogle gange er det med min iPhone7 Plus. Jeg bruger primært 3 forskellige linser til mine billeder og hvilken jeg bruger afhænger selvfølge af motivet.

Mine madbilleder tager jeg som regel med mit Nikon 50mm som jeg er virkelig glad for, det giver nogle gode skarpe billeder og godt lys, selv når det bliver lidt mørkt.

Når jeg er ude at rejse bruger jeg oftest mit Nikon 35mm, det er fantastisk linse som både fungere til portrætbilleder af ungerne eller kæresten. Stemningsbilleder fra caféen eller restauranten selv når solen begynder at gå ned. Derudover så har jeg mit Tamron 16-300mm med i tasken, fordi det giver mig fleksibilitet til både at tage billedet af “den store bygning”, portrætbilledet eller stemningsbilledet på et (fodbold)stadion.