Personlig kostvejledning

Kostvejledning i Odense…

Går du med tanker om at ændre din livsstil, få nogle sundere vaner i dagligdagen og vil du tabe dig – så vil jeg gerne hjælpe dig.

Jeg er certificeret Kostvejleder fra Fitness Institute som er grundlagt af Henrik Duer som blandt andet er kendt for programmerne Ekstrem fed på Tv3. Mine vejledninger foregår primært hos dig hvor du føler dig på hjemmebane, de kan også foregå hos eller hvis du ikke lige er bosiddende på Fyn tilbyder jeg også online vejledninger via Skype.

Hvor langt et samarbejde vi skal have, afhænger af dine mål og ønsker. Skal eller ønsker du at tage dig mange kilo, opnår vi det bedste resultat hvis vores samarbejde strækker sig over nogle måneder, hvor vi løbende justerer din kost og eventuelt krydre det med lidt motion,  alt sammen med fokus på dig så vi sikrer det mest optimale forløb.

Skal dine dagligdags- og kostvaner have et sundhedstjek, hvor vi justerer lidt for at opnå dit ønskede resultat kan 2 eller 3 vejledninger skubbe dig i den rigtige retning.

Sådan arbejder jeg…

Altid med udgangspunkt i dig og dine ønsker til forløbet, dine nuværende kost- og motionsvaner. Jeg tilpasser mit arbejde så det passer til dig, din familie og hverdagen. Du vil ikke blive udsat for en stram slankekur, men derimod små ændringer i din nuværende kost- og motionsvaner der er med til at skabe en livsstilsændring som du kan holde fast i resten af dit liv. Der skal være plads til en kage, en kold øl, et dejligt glas rødvin og sprød pizza, fredagsslik til dig og børnene, derfor handler det om at få indarbejde nogle sunde vaner, spise varieret og bruge sin sunde fornuft.

Et typisk forløb…

Det er vigtigt for mig, at jeg kan hjælpe dig og det betyder at jeg en sjælden gang er nødsaget til at takke nej til en mulig klient.

Vi starter med en samtale som typisk varer imellem 1-2 timer, her går jeg i dybden med dine ønsker og krav til mig som din kostvejleder. Vi snakker om din dagligdag, din familie og venner, din arbejdssituation, dine nuværende kostvaner – hvad kan du lide og IKKE kan lide. Du bliver vejet, får målt fedtprocent og vi tager nogle mål af dine arme, talje og lår som vi bruger til at holde styr på dit mål. Jeg beregner dit BMI, basalstofskifte som er dit energiforbrug(kcal) i total hvile som alt sammen bruges til din personlige kostplan og dit forløb.

Du opnår det bedste resultat når vi har et samarbejde om dine mål og derfor aftaler vi også en opfølgningsdato for næste samtale ved vores første møde. Indtil vi mødes igen vil vi være i løbende kontakt enten telefonisk, via SMS eller online så du kan få den rådgivning og hjælp du har brug for. Jeg forventer at du dagligt fører en logbog over den mad og drikke du indtager som ugentligt sendes til mig. Denne logbog giver mig mulighed for at støtte dig, give dig gode råd til næste uges madplan – hvad skal du spise mere eller mindre af. Det giver mig også muligheden for at holde dig motiveret under hele forløbet også når det bliver svært og det ikke lige går som du havde håbet.

En opfølgningssamtale handler om hvordan det er gået siden sidst, hvad har været nemt og hvad har været svært. Du bliver målt og vejet igen så vi er sikre på at planen holder ellers tilpasser vi den så du får det optimale ud af vores samarbejde.

Jeg tilbyder kostvejledning som individuelle vejledninger, par- og familievejledninger og vejledninger til overvægtige børn.