Hvem er Henrik Hoffmann?

Hvis du vil lære lidt mere om mig, så har jeg forsøgt at give dig en lille smagsprøve nedenfor – glæder mig til vores samarbejde.

Fotografen

Jeg startede med at tage billeder for 10 år siden, i starten mest for sjov og primært af mad. Billederne postede jeg på Facebook som så mange andre. For 4 år siden blev det mere seriøst og jeg købte mit første spejlreflekskamera. I dag bruger jeg et professionelt Olympus kamera og er selvlært indenfor redigering af både billeder og video i programmer som Adobe Photoshop, Lightroom & PremierePro.

Maden

Interessen for mad har fulgt mig siden folkeskolen. Ville oprindeligt have været kok, men tiden tog mig et andet sted hen. Jeg bruger "maden" som afstresning og finder det inspirerende at tænke, smage og læse om mad. Det er min passion uanset om jeg selv står i køkkenet eller andre laver maden. Derfor har jeg netop øje for præcis hvad kameraet skal fange på tallerkenen - Det gælder om at finde at Helten.

Personen

Mit navn er Henrik Hoffmann, 45 år og er bosiddende i Odense sammen min kæreste. Til daglig er Projektleder i TDC Erhverv hvor jeg har været i 19 år. Derudover er jeg uddannet Kostvejleder v. Fitness Institute og driver i den forbindelse min egen virksomhed. Derudover er jeg igang med starte som selvstændig fotograf og tilbyder at tage billeder af bl. a. mad, til events og portrætter men også frisk på at prøve nyt.

Copyright 2018 – Henrik Hoffmann

Luk menu